نشانه های اعتیاد به شبکه های اجتماعی

نشانه های مختلفی برای اعتیاد به شبکه های اجتماعی وجود دارد که اگر دارای این نشانه ها باشید یعنی به شبکه های اجتماعی مجازی اعتیاد دارید. راه حل های بسیاری برای ترک اعتیاد شبکه های اجتماعی وجود دارد که به کمک آنها می توانید این مشکل را ترک کنید.
شبکه های اجتماعی علاوه مزیت های بسیاری که دارند که یکی از آنها برقراری ارتباط با سراسر جهان است، دارای مضراتی همچون گوشه گیری، افسردگی و دور شدن از اجتماع را به دنبال دارد. در این مقاله سعی کرده ایم نشانه هایی را که به شما می گوید که آیا شما و یا اطرافیانتان به این شبکه های مجازی معتاد هستید یا خیر را ذکر کنیم، با ما همراه باشید.
صبح ها قبل از هر کاری سراغ شبکه های اجتماعی می روید
برخی افراد هر روز صبح پس از برخواستن از رخت خواب خود، ابتدا شبکه های اجتماعی خود را چک کرده و ساعات ها وقت خود را صرف گشتن و یا چت کردن می کنند، یا برخی دیگر خواب شبانه خود را کاهش می دهند، برای مثال در شبانه روز به جای ۸ ساعت، ۵ ساعت می خوابند و سه ساعت دیگر را در شبکه های اجتماعی می گذرانند.
در هر زمان و مکانی شبکه های اجتماعی خود را چک می کنید
برخی افراد در هر زمان و مکان سرشان در گوشیشان بوده و مشغول گشتن در شبکه های اجتماعی می باشند. برای مثال اینگونه افراد در جلسات رسمی کاری، اتوبوس، تاکسی و حتی در حین غذا خوردن مشغول چک کردن پیام های خود در این شبکه ها می باشند که این نوعی اعتیاد بوده و گاهی آسیب های جبران ناپذیری دارد. برای مثال ممکن است اگر در جلسات خود با گوشیتان مشغول باشید، پروژه ای مهم را از دست دهید، زیرا مشتری فکر می کند که شما فردی قابل اعتماد و مسئولیت پذیر نبوده و کار را به رقیبتان بسپارد.
همیشه توهم این را دارید که صدای هشدار پیام را می شنوید
هنگامی که ذهنتان مشغول پیام های اجتماعی باشد، اگر صدای هشدار پیام را بشنوید، خوشحالتان می کند و این به یک عادت بد تبدیل می شود. گاهی ممکن است متتظر پیام و یا تلفنی باشیم و احساس کنیم که صدای هشدار گوشیمان را شنیده ایم و به سراغ آن برویم، اما اگر این کار به عادت تبدیل شود، شما دچار مشکل “سندرم لرزش خیالی” شده اید و به خاطر داشت باشید که مشکلی جدی و بد می باشد.
شبکه های اجتماعی را اولویت خود قرار می دهید
برخی از افراد آنقدر وابسطه به گوشی خود و شبکه های مجازی می باشند که اگر حتی موقع تماشای فیلم و یا سریال مورد علاقشان متوجه آن فیلم نشده و حتی گاهی متوجه تمام شدن آن نیز نمی شوند. گاهی هر روز صبح در عوض برنامه ریزی و زمانبندی کارهای روزانه خود، ابتدا به سراغ شبکه های اجتماعی رفته و آنها را چک می کنند که این کار باعث می شود که فرد کارهای خود را به درستی و به موقع انجام ندهد.
در این مقاله تعدادی از علائم اعتیاد به شبکه های اجتماعی را برای شما ذکر کردیم، امیدواریم بتوانید با در نظر گرفتن عواقب اعتیاد به شبکه های مجازی، بتوانید به صورت صحیح از آنها فاصله گرفته و از فضای مجازی در راه درست و مفید استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید