استفاده از قدرت ذهن برای یادگیری

بین قدرت ذهن و یادگیری رابطه مستقیمی وجود دارد و هر فرد باید برای یادگیری، روش های مخصوص به خود را استفاده کند. مغز از قسمت های مختلفی تشکیل شده است که هر سبک یادگیری از یک قسمت از مغز استفاده می کند. ممکن است فردی به طور شنیداری چیزی را فرا گیرد و شخصی دیگر از طریق حس بینایی موردی را فرا گیرد. هر کدام از این روش ها از قسمتی از مغز استفاده می کند. با ما همراه باشید تا در ادامه روش هایی که به شما در استفاده از قدرت ذهن برای یادگیری کمک می کند را معرفی کرده و توضیح خواهیم داد.
به خاطر داشته باشید هیچگاه برای یادگیری دیر نیست
محققان بر این باورند که دانش جدید براساس اطلاعات موجود در ذهن به وجود می آیند، بنابراین هرچه بیشتر در مورد موضوعات مختلف اطلاعات داشته باشید، بهتر و بیشتر می توانید در آینده چیزی را یاد بگیرید. لازم به ذکر است که لازمه یادگیری، انجام کارهای هدفدار و قابل تکرار است. اگر فردی هدفی خاص را برای خود در نظر بگیرد و توانایی این را داشته باشد که کارهای قابل تکرار را با یکدیگر ترکیب کند، در یادگیری موفق تر خواهد بود.
اولین شبکه اجتماعی، ذهن است
نرون های آینه ای، سلول هایی از مغز هستند، زمانی که شخصی کاری را انجام می دهد، ذهن شما مایل است که آن کار را نیز انجام دهد. در داخل مغز، سیستمِ اقدام، اجرا و مشاهده، به توانایی های میزان سازی دقیق، همانند همدلی کمک می کند. به خاطر داشته باشید، در صورتی می توانید یک رهبر موفق و موثر باشید که بتوانید با دیگران همدردی و همدلی کنید، در غیر این صورت نمی توانید رهبری موفق شوید.
برای سلامت روان، فعالیت فیزیکی مفید می باشد
مغز انسان نیاز به مواد شیمیایی اندورفین دارد که نوعی مسکن طبیعی بوده و از طریق فعالیت های ورزشی ترشح می شود. لازم به ذکر است که فعالیت های فیزیکی علاوه بر اینکه باعت ترشح اندورفین می شوند، باعث آزاد شدن مواد شیمیایی دیگر که برای سلامتی سلول های مغزی، رشد سلول های جدید مغزی لازم است، می شوند.
روانشناسان تاکید دارند که سعی کنید فعالیت های فیزیکی، ورزش ها و تمرین های خود را به صورت مستمر و با ثبات انجام دهید که این مسکن های لازم بدن به طور مداوم ترشح شده و سلامت بمانید.
هر ذهنی دارای محرک های احساسی می باشد
همانطور که می دانید، ذهن هر انسانی قادر به استدلال می باشد، اما هیچ شخصی را نمی توانید پیدا کنید که همیشه تصمیمات عاقلانه و منطقی بگیرد. تاثیر احساسات آنقدر زیاد است که حتی می تواند تفکر منطقی را از بین ببرد.
همیشه در سیستم های تنبیه و پاداش، احساسات نیز دخیل هستند. روانشناسان بر این باورند که بازخوردهای مثبت محرک مناسب تری برای افراد هستند زیرا با این بازخورد انرژی گرفته و سعی می کنند کار خود را به بهترین نحو انجام دهند. در مقابل بازخوردهای منفی در برخی موارد باعث می شوند که فرد انیگزه خود را از دست داده و دیگر تمایلی به انجام کار خود نداشته باشد.
امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.
دیدگاهتان را بنویسید