چگونه خود را دوست داشته باشیم؟

دوست داشتن خود یکی از مهمترین و بزرگترین ویژگی های مردان و زنان موفق می باشد. گاهی دوست داشتن دیگران راحت تر و بهتر به نظر می رسد، در صورتی که این تفکری کاملا اشتباه می باشد. لازم به ذکر است که دوست داشتن و احترام به خود، باعث افزایش اعتماد به نفس و برقراری ارتباط با دیگران می شود. با ما همراه باشید تا در ادامه عواملی که به شما کمک می کنند تا خود را دوست داشته باشید، به شما معرفی کرده و به طور مختصر توضیح دهیم.
بهبود ندای درونی
این مورد خود نیز شامل چندین مورد می شود که دو مورد از آنها در ذیل آمده است:
۱) غلبه بر افکار و باورهای منفی
برای غلبه بر باورهای منفی و بر افکار این چنینی، باید همیشه امیدوار بود و به عواملی که باعث شادی و انرژی مثبت می شود، فکر کرد. به عبارتی همیشه سعی کنید افکار مثبت را جایگزین افکار منفی کنید، زیرا این کار باعث می شود که انرژی و انگیزه لازم برای ادامه مسیر موفقیت را به دست آورده و به هدف خود دست یابید.
۲) فکر نکردن به افکار بد
روانشناسان بر این باورند که انسان به هرچه بیاندیشد، برایشان اتفاق می افتد. هنگامی که شما مثبت فکر می کنید، اتفاقات مثبت و خوب برایتان اتفاق می افتد، زمانی که منفی فکر می کنید، اتفاقات بد همچون بیماری رخ می دهند. لازم به ذکر است که این مورد در واقع همان قانون جذب است که می گوید: «انسان به هر آنچه بیاندیشد، آنرا جذب خواهد کرد».
تمارین دوست داشتن خود
این مورد شامل عوامل متععدی می باشد که در ادامه به دو مورد از آنها اشاره می کنیم:
۱) نوشتن ویژگی های مثبت خود
نوشتن ویژگی های مثبت خود و مرور روزانه آنها به افرادی که همیشه منفی نگر بوده و نمی توانند به عوامل مثبت و انگیزشی فکر کنند، بسیار مفید می باشد، زیرا این کار به طور پی در پی باعث می شود که این افراد، افکار مثبت را جایگزین افکار منفی کرده و به موفقیت دست یابند.
۲) تعیین پاداش برای کارهای خود
سعی کنید کارهای خود را برنامه ریزی و زمان بندی کنید، به این صورت که ابتدا کارهای روزانه خود را لیست کرده و هر کدام را براساس اولویت برنامه ریزی و زمان بندی نمایید. زمانی که آنها را سر وقت و کامل انجام دادید، به خود پاداش دهید، زیرا این یکی از کارهایی می باشد که به شما انرژی مثبت داده و باعث می شود که خود را بیشتر دوست داشته باشید و به خودتان نیز احترام بگذارید.
امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.
دیدگاهتان را بنویسید