خطرات توهم سرطان

همیشه اسم سرطان همانند خود بیماری ترسناک است، گاهی این ترس برای یک فرد آنقدر بزرگ می باشد که به کابوس تبدیل می شود. این کابوس می تواند کم کم شخص را دچار یک بیماری جدی کند.
ممکن است یکی از دلایل ترس از سرطان این باشد که با وجود پیشرفت علم، باز هم کنترل و درمان سرطان سخت می باشد. این مورد می تواند باعث ترس فرد و سپس مبتلا شدن او شود. در علم روانشناسی، توهم بیماری نوعی بیماری به نام «خود بیمارگونه» یا «بیمار انگاری» می باشد و افرادی دچار آن می شوند که فکر می کنند بیمار هستند، اما هنگامی که به دکتر مراجعه می کنند، پس از معاینه دکتر می گوید که شما کاملا سالم هستید. هنگامی که فرد حرف دکتر را قبول نداشته و توهم سرطان دارند، پس از مدتی این توهم به سرطان تبدیل می شود. در ادامه نشانه های توهم سرطان را معرفی خواهیم کرد.
چکاپ های متوالی
اگر فردی هستید که تمام روز را در بیمارستان ها و درمانگاه ها می باشید یا هر روز به یک متخصص مراجعه می کنید و بیشتر از حد معمول آزمایش می دهید، دچار توهم سرطان شده اید و اگر این توهم را از بین نبرید، به بیماری تبدیل خواهد شد.
برای درمان این مشکل، هر شش ماه یکبار برای آزمایش و چکاپ بروید و اگر در جواب آزمایش و یا سونوگرافیتان مشکلی بود، با نظر دکتر مراحل ذکر شده رو طی کنید. لازم به ذکر است که این موارد نشانه بیماری نیستند، بلکه فقط برای اطمینان بیشتر می باشد و اگر مشکلی باشد با تشخیص دکتر می توانید مراحل درمان را طی کنید.
حساسیت بیش از اندازه
گاهی برخی از علائم چون تاری دید، تهوع، حواس پرتی و دیگر اختلاف های رفتاری ممکن است از علائم سرطان باشد، اما همیشه اینطور نیست. برای مثال هنگامی که پشت سرتان درد می کند، ممکن است از خستگی باشد و یا انگشتانتان گز گز می کند نیز ممکن است خواب رفته باشد. بنابراین زمانی که دچار یکی از این علائم می شوید، حتما سرطان نمی باشد، شاید مشکلی دیگر باشد.
همه سرطان ها علائم مشخصی دارند، هنگامی که فرد دچار سرطان می شود تعدادی از این علائم همزمان بروز می کند، در غیر این صورت اگر فردی دچار یکی از این علائم شود ابتدا باید به دنبال دلیل آن باشد، نه این که فکر کند دچار سرطان شده و روحیه خود را ببازد.
بزرگ نمایی
یکی دیگر از نشانه های توهم سرطان، از کاه، کوه ساختن است، به عبارتی دیگر برخی از افراد دچار یک بیماری سطحی می شوند ولی فکر می کنند بیماری سختی داشته و توهم سرطان دارند. روانشناسان بر این باورند مکه اینگونه افراد درک درستی از سرطان ندارند. سرطان، گونه و درجه های متفاوتی دارد که برای هر نوع و درجه راه حل و درمانی موجود است.
هنگامی که دچار بیماری می شوید، ابتدا باید تمرکز کرده و آنرا با پزشک مربوطه در میان بگذارید تا دکتر بیماری را تشخیص داده و راه درمان را به شما معرفی کند. به خاطر داشته باشید که بزرگ نمایی فقط بیماری را بدتر مکرده و به درمان آن کمکی نمی کند.
امیدواریم که در این مقاله توانسته باشیم اطلاعات مفید و کارآمدی در اختیارتان قرار داده باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید