بیماری روانشناختی عکس سلفی

حتما تاکنون در اینستاگرام، تلگرام، توییتر و … با صفحات اشخاصی که دائم در حال اشتراک گذاری عکس از خود، غذا و مکان های خاصی که می روند، مواجه شده اید. این افراد همیشه در حال عکس گرفتن از خودشان هستند، به گونه ای که صدای اعتراض دیگران را درآورده اند. سلفی عکس گرفتن بیش از حد، به نوعی جزو بیماری های روانشناختی به حساب می آید و به گفته روانشناسان در سراسر دنیا روز به روز در حال گسترش است.
این افراد معمولا سعی دارند در طول روز حداقل ۳ یا ۴ عکس سلفی در شرایط مختلف از خود گرفته و در فضای مجازی منتشر کنند، البته جالب است بدانید که این افراد زمان زیادی را صرف انتخاب مدل چهره، افکت و رنگ و نور عکس می کنند و به نوعی نشان می دهند که نیازمند تایید دیگران و جلب توجه از سمت آنها هستند. نکته مهم تر اینجاست که برای بیماری سلفی گرفتن، راه درمانی در نظر گرفته نشده و به گفته روانشناسان، امری است که به مرور فراگیرتر می شود.
عموما بیشتر افرادی که از نظر عاطفی چالش هایی در زندگی خود دارند و مورد توجه همسر، والدین و دوستان خود نیستند، قصد دارند با به اشتراک گذاری این تصاویر بیشتر و بیشتر در فضای مجازی مخاطب جذب کرده و محبوبیت بیشتری میان آنها داشته باشند. عکس گرفتن سلفی بیش از اندازه، متعدد و با ژست های شبیه به هم که تنها موضوع عکس خود شخص است، می تواند یکی از نشانه های این بیماری روانشناختی باشد.
اشتراک گذاری تصاویر سلفی اگر خیلی زیاد باشد، به مرور زمان از میزان جذابیت شما می کاهد و افراد دیگر تمایلی به مشاهده عکس های شما نخواهند داشت.
راه درمان بیماری روانشناختی سلفی
همانطور که گفته شد، راه درمانی برای این بیماری وجود ندارد و تمام موضوع به خود شخص بازمی گردد، اما شما می توانید به مرور زمان این حساسیت خود را کم کرده و سعی کنید بیشتر زمانتان را به خودتان اختصاص دهید. اینکه صفحه مجازی شما پر از عکس های شبیه به هم و تکراری باشد موضوع چندان جالبی نیست و پس از گذشت مدت زمانی متوجه خواهید شد که از میزان انگیزه در کار و زندگی شما می کاهد.
امیدواریم این مقاله با توجه به توسعه و پیشرفت تکنولوژی، بتواند کیفیت زندگی شما را بهبود بخشیده و شما را از بیماری سلفی دور کند.
دیدگاهتان را بنویسید