اضطراب

که اگر دروغ نباشه در هر ۱۰ نفر ۹ نفر دچار این بیماری می شوند. این بیماری اضطراب نام داره.
اضطراب:وضعیت تشدید شده تحریک هیجانی است که احساس نگرانی یا ترس را نیز در بر دارد؛مثل ترس،فرد احساس می کند که تهدید می شود،ولی بر خلاف ترس ،فرد اغلب منبع تهدید را به شکلی مبهم یا نه چندان دقیق ادراک می کند.
نشانه های اضطراب:نارسایی هایی مانند:لکنت زبان،ادرار غیر ادرای،خواب پریشان،حرکات عصبی،بی قراری،رنگ پریدگی ؛خستگی مفرط،شدید شدن ضربان قلب ،بی خوابی،پریدن از خواب،ناخن جویدن،سردرد،ناتوانی جنسی،سوء هاضمه،بی اشتهایی،فشار خون بالا،احساس گناه،احساس زشتی،احساس فراموشی،بی علاقگی به زندگی و هراس از آینده ناشی از اضطراب و نگرانی است.
آثار اضطراب:من مهمترین آنها رو می گم:
۱٫عدم اعتماد به نفس
۲٫انزوا و گوشه گیری
۳٫ محرومیت از زندگی آرام:امام علی(ع) می فرماید:انسان ترسو از زندگی آرام محروم است.
۴٫ فرسودگی بدن:هفتاد درصد از بیمارانی که به پزشکان مراجعه میکنند،در صورتیکه خویش را از قید ترس و نگرانی آزاد سازد،می توانند شخصاً خود را معالجه کنند
۵٫ محرومیت از رشد تکامل:امام علی (ع) می فرماید:کسی که می ترسد ،به مقصد نمی رسد.
۶٫ وسواس: شخصی که به عمل خود اعتماد ندارد و می ترسد کارش را درست انجام نداده باشد،عمل خود را تکرار می کند و همین امر او را به بیماری وسواس می کشاند.
این مطلب گوشه ای از کلمه اضطراب بود.یا تا به حال فکر کردید چقدر این کلمه در شما تأثیر دارد مطمئنا در طول روز با این بیماری مواجه می شوید. در روز های بعد حتماً درمورد این بیماری و تکنیک های مقابله با آن بیشتر صحبت می کنیم.
ناکامی انسانها، ریشه در باورهای آنها دارد، کسی که باور دارد نمیتواند، شانس ندارد، امکانات ندارد، سلامتی ندارد و… این باورهای منفی در زندگی او محقق و مجسم میشوند، زندگی تجسم افکار و نمیتواند، شانس ندارد، امکانات ندارد، تحمل ندارد، سلامتی ندارد و… این باورهای منفی در زندگی ا و محقق و مجسم میشوند، زندگی تجسم افکار و باورهای انسان است. باورهای ذهنی ما، مغز را برنامهریزی میکنند و مغز بر اساس برنامهریزی ذهنی که سرچشمه آن باورها میباشند به اعصاب و عضلات فرمان میدهد.
اگر کسی باور داشته باشد نمیتواند از قله صعود کند، مغز همین پیام را دریافت کرده و ساز و کار بدن را ناتوان خواهد کرد. اما اگر باور داشته باشید که میتوانید از دماوند صعود کنید، مغز شما این پیام را دریافت کرده و سپس عضلات شما را برای صعود دماوند آماده میکند.
در هر آن کاری که میلتست قدرت خود را همی بینی عیان
فرمانده بدن ما، مغز است. اما مغز در اختیار باورهای ذهنی ما است. هر فرمانی را که باورهای ذهنی صادر کند، مغز نیز همان فرمان را به وسیله اعصاب تحریکی به اندامها و عضلات خواهد فرستاد. باورهای منفی چون غدهای خطرناک باعث شکست و نابودی انسان میشوند. در مجموع از آموزههای دینی چنین نتیجه میگیریم که:
باور منفی، وسوسهای از وسوسههای شیطان است در حالی که باور مثبت، مژدهای از بشارتهای الهی میباشد.
ای عزیز موفقیت جو، این آیین نامهای را که اسلام برای ذهن تو صادر کرده است، به دقت رعایت کن تا انشاء الله موفق و کامیاب باشی.
اپیکتیوس ـ فیلسوف بزرگ رواقی ـ میگوید:
ما باید بیشتر از آن چه که مراقب بیرون کشیدن «تومور و آبسه از بدن» هستیم، مراقب «بیرون کشیدن افکار نادرست از ذهن» باشیم.
آنچه انسان را محدود و ناکام میکند، باورهای محدود اوست، نه عوامل بیرونی، محدودیت انسان در زندگی، چارچوب ذهنی است که خود برای خویش ساخته است.
شما که در جستو جوی رشد و کمال هستی، باید باورهای محدود کننده را نابود کنی، و باور کنید که میتوانید با حمایت خالق کائنات هر قلهای را فتح کنی؛ فتحی آسان و پیروزمندانه.
دیدگاهتان را بنویسید