چگونه بهتر تصمیم گیری کنیم؟
نکته های ناب
چگونه بهتر تصمیم گیری کنیم؟
تصمیم گیری های بزرگ و کوچک در طول روز ،آنقدر زیاد هستند که گاهی فراموش می کنیم همین لحظه و همین جا هم به نوعی درگیر« انتخاب کردن» هستیم. چگونه می توانیم تصمیم درست بگیریم؟ مسیردرست را چگونه پیدا کنیم؟ راه های صحیح کدامند؟ اینها حتما سوالاتی هستند که ذهن ما را ساعتها درگیر می کنند. چه جوابی برای آنها دارید؟ با ما همراه باشید..
همه ی ما در طول زندگی در شرایطی قرار می گیریم که باید تصمیمات بزرگ و کوچک بگیریم شاید بعضی از تصمیم گیری ها آنقدر مهم و به نظرمان بزرگ باشند که برای انتخاب راه درست، ذهن ما را به خود مشغول کنند و بعضی تصمیم گیری ها به نظرمان کوچک و ساده به نظر برسند.
باید بدانید برای انتخاب مسیر صحیح در تصمیم گیری های بزرگ و کوچک نمی شود شیر یا خط انداخت. باید با منطق و درایت و با قوانین درست تصمیم گیری راه درست را انتخاب کرد.برخی از تصمیم گیری ها در آینده ما و اطرافیانمان تاثیر به سزایی دارد مثلا وقتی می خواهیم رشته تحصیلی و شغل خود را انتخاب کنیم و …
نکته های ناب برای تصمیم گیری های بزرگ و کوچک زندگیمان را با هم مرور میکنیم:
زمان تصمیم گیری یکی از مهم ترین مواردی است که باید به آن توجه کنیم. وقتی ذهنمان درگیر مسئله ای خاص باشد و تمرکز نداشته باشیم نمی توانیم راه درست و یا اشتباه را ازهم تشخیص دهیم. باید ذهنمان را از افکار منفی و یا از هرنوع درگیری فکری آزاد نگه داریم. تنها زمانی که ذهنمان آزاد و متمرکز است می توانیم تصمیم های عملی، خلاقانه و اثربخش بگیریم.
در تصمیم گیری ها از افراد منطقی و کسانیکه به نظرمان قدرت تصمیم گیری خوبی دارند کمک بخواهیم و از آنها راهنمایی بگیریم. شاید بعضی از افراد با خود فکر کنند بیان کردن مسائل و راهنمایی برای تصمیم گیری از افراد مناسب نباشد ولی باید بگوییم این تفکر صحیح نیست و با بقیه در تصمیم گیری هایتان مشورت کنید. هر قدر هم از نظر خودتان تمام جوانب کار را سنجیده باشید اما باز هم مطمئن باشید که چند فکر بهتر از یک فکر عمل خواهد کرد.مشورت شما را در انتخاب صحیح و سرعت تصمیم گیری را بالا می برد.
از دنیای واقعی فاصله نگیرید. واقع گرا باشید. اگر می خواهید تصمیمی را به صورت جدی و درست تحلیل کنید آن را از فضای ایده های مجرد، به دنیای واقعی بیاورید.
به آینده فکر کنید. تصمیمی که امروز بد و نامناسب جلوه می کند، ممکن است در بلند مدت خوب و مثبت از کار درآید. هنگام تصمیم گیری تمام فکر و ذهن خود را تنها بر روی اثرات کوتاه مدت تصمیم متمرکز نکنید.
دیدگاهتان را بنویسید