روزاول: “خودمان را دوست بداریم.”

نکته های ناب
روزاول: “خودمان را دوست بداریم.”
ما زنان هنگامی میتوانیم به قدرت شخصی خود دست پیدا کنیم که یاد بگیریم به خود عشق بورزیم، خود را دوست بداریم، و به خود احترام بگذاریم. داشتن اعتماد به نفس به معنای داشتن احساس خوب در مورد خودمان است. یعنی اجازه دهیم که شاد و سلامت باشیم.
تصمیم بگیر که عاشق زیباترین، جالب ترین، و با ارزش ترین فردی که میشناسی شوی…یعنی خودت
“وین دایر“
طی مطالعاتی فهمیدم که مهمترین ابزار در رسیدن به قدرت، آرامش و موفقیت و خوشبختی در زندگی این است که خودمان را دوست بداریم و عزت نفسمان را بالا ببریم.باید خودمان را طوری دوست بداریم که نگذاریم دیگران لگدمالمان کنند. دستیابی به عزت نفس بالا نیازمند تمرین و تلاش همیشگی است. ما زمانهایی دچار افسردگی، اضطراب، گمگشتگی، بی تفاوتی یا روزمره گی می شویم که فقدان عشق و احترام نسبت به خود را داشته باشیم و از بیش حد خود استفاده کنیم و خود را نبخشیم.
برای دوست داشتن واقعی خود باید تصویری مثبت از خود داشته باشیم و خود را به همان صورتی که هستیم بپذیریم..با خویشتن پذیری است که می توانیم مدیریت زندگی را در اختیار بگیریم. کسی که از خود، تصویر منفی داشته باشد خود را در کمبود ها، فقر، دشمنی، ناراحتی، غم میبیند و باعث درد، رنجف افسردگی خود می شود و به طور دانم به نکات منفی خود و دیگران توجه می کند. خودش را دست کم می گیرد و از خود انتظارهای نامعقول دارد و در دام کمال طلبی گرفتار است و به علت ترس از کامل نبودن بسیاری از کارها را انجام نمی دهد. این را بدانید که ما اول باید خود را دوست بداریم تا بعد بتوانیم دیگران را دوست بداریم.پس بیایید یکبار که شده خود را دوست بدارید، به خود احترام بگذارید و خود را باور داشته باشید.
“ناتانیل براندون” روان درمانگر معروف در کتاب (ارکان شش گانه ی خود باوری) اصول کلی خودباوری را به این شرح عنوان کرده است:
اصل شماره ۱: آگاهانه زیستن:
عبارت است از احترام گذاشتن به واقعیت بدون طفره رفتن و یا انکار کردن آنها، آمادگی کامل برای انجام کارها، تلاش برای درک مسانل که به علایق، ارزش و اهداف مان تاثیر گذارنده و آگاهی و شناخت کامل داشتن از دنیای درون و بیرون خود.
اصل شماره۲: پذیرفتن خود:
به معنای پذیرفتن و آزمون بدون رد و انکار واقعیت ها، اندیشه ها، احساسات، عملکردها، احترام گذاشتن و دلسوزی نسبت به خود، حتی زمانیکه بعضی از اعمال یا احساساتمان هر رد پسند دیگران نیست و امتناع از قرار گرفتن در ارتباطی متخاصم با خود.
اصل شماره۳: خود مسئولی:
درک این واقعیت است که ما خالق گزینش ها و اعمال خود هستیم و باید منبع نهایی کامیابی های خود باشیم و این که هیچ کس وجود ندارد که به ما خدمت کند و زندگی را برای ما خوب و خوش سازد، برایمان شادمانی به ارمغان آورد و یا به ما خودباوری عطا کند.
با ما فردا در ادامه این گفتگو همراه باشید.
سوال، پیشنهاد و یا انتقادی دارید با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید