قبل از صحبت کردن ، کلماتتان را بسنجید!
قبل از صحبت کردن ، کلماتتان را بسنجید!
مقدمه
حرفهایی که در عصبانیت در زبان جاری می شود، زخم هایی ایجاد می کند که خوب شدن آن زمان زیادی می برد. پس بهتر است اول فکر کنید و بعد حرف بزنید.
اینکه احساساتتان را بیان کنید یک چیز است و اینکه بدون فکر کردن به عواقب آن چیزی بگویید، مسئله دیگری است.
دردی که امکان دارد همراه واژه هایی که به همسرتان می زنید، بسیار دردناک است.
کلماتتان را قبل از بیان بسنجید.
حرف هایی که به زبان می آوریم به ما این امکان را می دهند که وضعیت خطرناکی که امکان دارد در رابطه مان ایجاد شود را پیش بینی کنیم.
کار عاقلانه این است که قبل از به زبان آوردن کلمات، خوب روی آنها فکر کنیم. فکر کردن روی این حرفها می تواند تمرینی باشد برای آنچه که پیش بینی می کنیم اتفاق بیفتد. به زبان آوردن آنها قانون علت و معلول را به فعالیت می کشد.
از سوی دیگر، حرف های دلگرم کننده و از روی عشق، به همان اندازه بالا می برد. تا می توانید فقط کلمات عاشقانه بر زبان بیاورید.
روابط خود به خود نابود نمی شود. این ما هستیم که آنها را با واژه ها و حرف های بیجای خود، حرف هایی که از مغزمان می آید نه از دلمان، از بین می بریم.
کلمات وقتی به زبان بیایند، واقعیت کنونی ما را به وجود می آورد.
باید یادمان باشد قبل از اینکه حرف بزنیم فکر کنیم. باید به دقت بهای به زبان آوردن هر چه که دلمان خواست را بسنجیم.

ملاحظه همسرتان را بکنید.
معمولاً افکار ما به قلمرو امن برمی گردند. یعنی همان طور که قبلاً هم بودیم. همان راه آشنای قدیمی که اصلاً هم برایمان جوابگو نبوده است.
وقتی روی فکر کردن و به زبان آوردن افکار قدیمی اصرار می کنیم، متوجه می شویم که همه توجه ما را به خود جلب می کنند.
اگر می خواهید زندگی خوب و فوق العاده ای داشته باشید، باید بدانید که تمرین و تکرار ذهنی چیزی که جوابگو نیست، باز هم جوابگو نخواهد بود. اینکار فقط عمیقتر چیزی که نمی خواهید را در درونتان ثبت می کند. پس روی چیزی تمرکز کنید که می خواهید در رابطه تان باشد.
در درون، ما باور می کنیم که چیزی که فکر می کنیم، ایده جدید خودمان است. اما در واقعیت، آن افکار مربوط به گذشته ما هستند و اگر روی آنها تمرکز کنیم، تبدیل به زمان حال و حتی آینده ما خواهند شد. پس ولشان کنید.
چند راه جدید و جالب برای زندگی پیدا کنید. برای اینکه اتفاقی که دوست داریم بیفتد، باید چیزهایی که دوست نداریم را کنار بگذاریم.
در انجیل، یعقوب می گوید، “چیزی که از آن می ترسیدم به سراغم آمد”. این سخن اقرار قدرت تفکر منفی او بوده است که وقتی به زبان او آمده، جزء واقعیت او شده است.
قدرت کلماتی که به زبان می آوریم در اتفاقاتی که در زندگیمان می افتد کاملاً نمایان است. همه ما سعی می کنیم تقصیر را بر گردن شرایط محیط اطراف بیندازیم به جای اینکه این مسئولیت را قبول کنیم که خودمان باعث افکاری بودیم که به زبان آوردیم و وقتی این کلمات را بیان کردیم، درواقعیت، وضعیت کنونی ما ساخته شده است.
نتایج بیرونی ما چیزی بهتر از این نخواهد بود مگر اینکه تغییراتی درونی در طریقه فکر کردن خود ایجاد کنیم و مراقب کلماتی که به زبان می آوریم باشیم. حرف هایی که به زبان می آورید، می تواند سرنوشت شما را تعیین کند.
نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید…
دیدگاهتان را بنویسید