نگرانی های بیش از حد را چگونه درمان کنیم؟

نگرانی بی دلیل نوعی احساس می باشد که اگر در برخی موارد خود و یا اطرافیانتان دچار آن شوید، مشکلی برایتان به وجود نمی آورد و نباید نگران باشید که شاید شما و فرد مورد نظر دچار اختلال روانی شده است. اگر این نگرانی تشدید شود و عملکرد زندگی شما را مختل کند، در این صورت شما و یا یکی از اطرافیانتان دچار اختلال روانی شده اید. نکات و راه های درمان نگرانی بیش از حد وجود دارد که در ادامه آنها را توضیح خواهیم داد.
تهیه فهرستی از موارد نگران کننده
سعی کنید مواردی را که موجب نگرانیتان می شود را بر روی یک برگه یاد داشت کنید. این کار موجب می شود که کمی از نگرانیتان کاهش یابد و خیلی زود بتوانید بر احساس خود غلبه کرده و کمی آرام شوید.
بررسی فهرست مورد نظر
فهرستی که تهیه می کنید دارای دو دسته می باشد، نگرانی هایی که سازنده هستند و نگرانی های بی فایده. نگرانی های سازنده، نگرانی هایی می باشند که شما می توانید برای آنها راه حلی پیدا کرده و خود را آرام کنید. در مقابل نگرانی های بیهوده، مورادی هستند که شما نمی توانید راه حلی برای آنها پیدا کرده و بر آنها غلبه کنید و این موارد بیشتر موجب ناآرامی شما می شوند.
پذیرفتن قطعی نبودن هر چیز
زمانی که توانستید بر نگرانی های بی فایده خود غلبه کنید و آن مشکلات را از بین ببرید، باید راه حلی بیابید که همیشه این نگرانی ها از شما دور باشند. بپذیرید که همیشه از بین رفتن این نگرانی ها قطعی نمی شوند و حوادث غیر قابل پیش بینی می باشند. بنابراین همیشه برای این حوادث اتفاقی راه حل مناسبی را انتخاب کنید تا دچار این نگرانی ها نشوید.
پرت کردن حواس خود
افراد نگران معمولا احساس اضطراب به سراغشان می آید و احساس می کنند که باید در همان لحظه راه حل مشکل خود را پیدا کنند. احساس اضطراب و نگرانی موجب می شود که به خوبی نتوانند تمرکز کرده و راه حلی مناسب پیدا نمایند. بنابراین باید سعی کنند نفس عمیق بکشند، به موسیقی مورد علاقتشان گوش و کمی مطالعه کنند. این کارها باعث می شوند که آرامش خود را به دست آورده و بتوانند بر روی مشکل خود تمرکز کرده و راه حل مناسبی برای مشکلشان پیدا کنند.
در این مقاله نکاتی را که به شما در درمان نگرانی های بیش از حدتان کمک می کند را بیان کردیم، با عمل به اینها بخش اعظمی از نگرانی ها و اضطراب هایتان از بین خواهد رفت.
دیدگاهتان را بنویسید