می خواهم رفیق همسرم باشم

می خواهم رفیق همسرم باشم
#مقالات
همه زن و شوهرها تمایل دارند زندگی سرشار از دوستی و محبت داشته باشند و لازمه رسیدن به این هدف متعالی،. وجود روابط عاشقانه بین آنهاست. اما عشق بدون دوستی و رفاقت صمیمانه، کافی نیست. کمبود یا نبودن #روابط_صمیمانه موجب ایجاد سوء تفاهم و بدبینی هایی می شود که نتیجه آن عدم اعتماد بین زوجین خواهد بود .
روابط زن و شوهر باید با عشق ، صمیمیت و دوستی آمیخته شود. مسائل زیر باعث کاهش دوستی و رفاقت بین همسران می شود:
طرز تفکر نادرست
بعضی از مردها درباره همسر خود به عنوان شوهر احساس مسئولیت می کنند.
احساسات محبت آمیز به همسر خویش داشته و مسائل مربوط به زندگی و فرزندانشان را با او در میان می گذارند.
اما نسبت به دوستان خود احساس دیگری دارند، مشکلات و گرفتاری های خود از جمله مسائل مالی را با آن ها مطرح می کنند و آن ها را محرم اسرار خود می دانند.
یا این که همسر خود را برای رفع احتیاجات و تأمین آسایش خود و فرزندانشان می خواهند و دوستانشان را برای امور کسبی و خصوصی خود ضروری می دانند.گاهی نسبت به آن ها بیش از همسرشان گذشت و بخشش دارند.
بعضی خانم ها نیز به جای این که احساسات و خواسته های خود را با شوهر شان در میان بگذارند با دوستان خود درد و دل می کنند و در حالی که شوهر را ستون خانواده می دانند، نمی توانند با او رفاقت و صمیمیت داشته باشند.
کم حرف زدن و عدم شناخت
بسیاری از زندگی های خانوادگی بر پایه روابط عاشقانه آغاز می شوند.
زن و شوهر روزهای خوشی را با هم می گذرانند اما از عقاید و مشخصات روحی هم اطلاع کافی نداشته و در حقیقت شناخت لازم از یکدیگر ندارند.
پس از مدتی اختلافات، بوجود آمده و ممکن است موجب از هم پاشیدن کانون زندگی آنها شود. بنابراین کسانی که با شناخت لازم از همسر خود با او ازدواج می کنند پایه ای محکم برای زندگی خود بنا می کنند.
در هر حال گفتگو درباره مسائل و مشکلات زندگی می تواند زن و شوهر را به یکدیگر نزدیک تر کرده و #اختلافات را تا حد لازم برطرف کرده و روابط صمیمانه ای بین زوجین برقرار سازد.
بسیاری از افرادی که با یکدیگر دوستی صمیمانه دارند اختلاف نظر و تفاوت سلیقه یکدیگر را تحمل می کنند. البته به طور کلی توافق بین زن و شوهر ضرورت داشته و با وجود برخی تفاوت ها روابط آن ها می تواند صمیمانه باشد.
توقعات بی مورد
روابط دوستانه وقتی محستکم ترمی شود که توقعات بین #زن_و_شوهر از هم در حد منطقی باشد.
بعضی از شوهران از همسر خود انتظار دارند که همیشه کارهای آن ها را تایید کرده و مطیع آن ها باشد. اگر مواقعی از آن ها انتقاد کند ناراحت می شوند و عکس العمل ناخوشایندی از خود نشان می دهند.
آن ها چنین انتظاری را از دوستان خود ندارند و حتی به آن ها اجازه می دهند تا انتقادات خود را نسبت به او بیان کنند.
بعضی افراد برای اینکه دوستی پیدا کنند سعی می کنند با اشخاص دیگر علائق مشترک پیدا کرده و زمینه را برای ایجاد دوستی مهیا کنند اما درباره سرگرمی ها و تمایلات همسر خود این توجه را ندارند.
تحمیل نظریات شخصی به همسر ، مانع از ایجاد روابط کامل دوستانه و صمیمانه خواهد شد.
عدم پذیرش برخی تفاوت ها
آیا روابط دوستانه مستلزم طرز فکر یکسان بین زن و شوهر و عدم وجود هرگونه تفاوت و اختلاف بین آن ها می باشد؟
بسیاری از افرادی که با یکدیگر #دوستی_صمیمانه دارند اختلاف نظر و تفاوت سلیقه یکدیگر را تحمل می کنند.
البته به طور کلی توافق بین زن و شوهر ضرورت داشته و علی رغم وجود برخی تفاوت ها ، روابط آن ها می تواند صمیمانه نیز باشد.
زوجین می بایست اختلافات جزئی را تحمل کنند. تفاوت های عقیده ای یا سلیقه ای می توانند به گفتگو و مشورت منجر شده و زندگی را از یکنواختی بیرون بیاورند.
لج بازی و انتقام جویی
دوستی و رفاقت وقتی ادامه پیدا می کند که ناراحتی ها و اختلافات گذشته کنار گذاشته شوند و لجبازی و انتقام جویی جای خود را به گذشت و رفتار مسالمت آمیز بدهند.
ممکن است برخی از اختلافات هرگز برطرف نشوند و اگر همچنان مورد #بحث_و_گفتگو قرار گیرند به روابط زن و شوهر لطمه بیشتری وارد کرده و زندگی را بر آنها تلخ کنند. اما اگر با نادیده گرفتن آن مسئله در بهبود روابط و رفع سوء تفاهمات کوشش شود صمیمیت و همکاری حفظ خواهد شد.
انسان یک موجود اجتماعی بوده و اگردوست و رفیقی نداشته باشد #احساس_تنهایی می کند. همسر یک فرد می تواند و باید بهترین دوست و یار وفادار او بوده و تکیه گاه روحی با ارزشی برای وی به حساب آید.
نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید…
دیدگاهتان را بنویسید