ما به دنیا همان طور که وجود دارد عکس العمل نشان نمیدهیم
ما به دنیا همانطور که وجود دارد عکس العمل نشان نمیدهیم، بلکه طبق نقشه ای از دنیا که در ذهن داریم عکس العمل نشان می دهیم. در نتیجه در صورتی که نقشه ای را که از قلمرو خودمان در ذهن داریم پیوسته به روز نماییم، قادر خواهیم بود به نتایج بهتری دست پیدا کنیم.
انجام این عمل بهتر از این است که دنیا را اجبار نماییم تا طبق آنچه که ما در ذهن داریم برخورد نماید. تجربه ساختار دارد .تمام ما مدل فکری داریم. با تغییر این مدلها قادر خواهیم بود تجربه مان را تعویض نماییم، یعنی تغییر دادن راه تفکر نمودن مان در مورد اتفاقاتی که در گذشته برایمان روی داده اند و به طور تجربه درآمده اند.
در صورتی که شخصی قادر باشد امری را انجام بدهد، هر شخص دیگری نیز قادر خواهد بود راه انجام آن عمل را آموزش ببیند. ما قادر هستیم مدل فکری و رفتاریِ افراد موفق را آموزش ببینیم و با انجام آنها به نتایج مشابه آنها دست یابیم. ذهن و بدن هر دو متعلق به یک سیستم میباشند تفکرات ما قادر میباشند روی تنفس، عضلات و همه بدنِ ما اثر بگذارند. تفکراتتان را کنترل نمایید تا بدنتان را تحت کنترل داشته باشید.تمام منابعِ موردنیازشان را در اختیار دارند .
با استفاده از انبار ذهن فراد و خاطرات مان قادر هستیم مدلهای ذهنی نوینی به منظور دستیابی به هدف ها و خواسته هایمان ایجاد نماییم. شما قادر نخواهید بود با دیگران ارتباط برقرار نکنید.حرکات چشم و بدن، تُنِ صدا و حتی برخوردهای شما هر کدام صورتی از ارتباط میباشند. در نتیجه هنگامی که شخصی صحبتی می کند که با مشخصات خودش هماهنگی ندارد، به سادگی قابل تشخیص میباشد. مفهوم ارتباط شما، همان جوابی میباشد که از آن کسب مینمایید. افراد اطلاعاتی را کسب مینمایند که از صافیِ نقشه ذهنی شان عبور کرده است.
راه ارتباطِ شما میبایست پیوسته منظم شود تا قادر باشید جوابهایی را که دوست دارید کسب نمایید. هر برخوردی یک ریشه و علت مثبت دارد. خشونت نقابی به منظور عدم پذیرش از طرف دیگران و ترس میباشد. یعنی نیت مثبت شخصی که از خویش خشونت نشان می دهد پذیرفته شدن از طرف دیگران یا از میان برداشتنِ ترسش میباشد اما نقاب منفی خشونت را به منظور فریاد زدن بر سر دیگران و یا انتقاد ویراستار رسیدن به هدف مثبتش به چهره می زند هم به معنای این است که فرد تصمیم دارد مورد توجه و قبول قرار گیرد.
توجه نمایید دیگران چطور برخورد می نمایند تا قادر باشید به نیت های مثبت آنها پی ببرید. افراد همیشه تلاش میکنند از میان گزینه هایی که برایشان وجود دارد بهترین را برگزینند آدم طبق تجربه انتخاب می نماید. هر اندازه تجربیات بهتر و بیشتری داشته باشد، بهتر میباشد. در صورتیکه عملی که انجام میدهید مفید نباشد، کارِ دیگری انجام بدهید. هر کارِ دیگری را که به ذهنتان می آید انجام بدهید. فقط در صورتی به نتیجه نوین نمیرسید که کارِ تکراری انجام بدهید. هر فردی یک راه انگیزشی دارد بعضی در مسیر اهدافشان انگیزه میگیرند و بعضی هم به منظور رهایی از ناراحتی ها و دردهایشان انگیزه حرکت پیدا می نمایند. تیم اِن اِل پی دریافته است که اکثر افراد از حالت دوم، انگیزه می گیرند یعنی به منظور رهایی از آنچه که آنها را ناراحت می سازد.
ولی در صورتی که این مسیر انگیزش را تغییر بدهیم، قادر هستیم به جای فکر کردن به ترس ها به امکانات و قدرتهایمان بیندیشیم و از آنها انگیزه بگیریم. البته این بدان معنا نمیباشد که همیشه با اندیشیدن به یک تصویر رویایی و زیبا زندگی کنیم. اِن اِل پی: راه نوینی به منظور پیشرفت ۲۹. کافیست راه ارتباط با خودمان را تغییر بدهیم. بطور مثال پس از اینکه دچار تفکرات و نظرات منفی شدیم، مجددا به هدف هایمان بیندیشیم. این امر یعنی نخست تفکرات منفی و سپس یادآوری هدف ها و آرزوها، یک راه آسان و موفقی تآمیز به منظور ساختن انگیزه میباشد.
فرق میان کار و ماموریت را بدانید. یک عمل به منظور یک شخص معمولا امری آسان و کوچک میباشد. ولی به منظور انجام یک ماموریت شاید یک عمر سعی و کوشش لازم باشد. به این در صورتی که یک نفر قادر باشد عملی را انجام بدهد، نکته مهم از اصول اِن اِل پی توجه کنید شما قادر میباشید از راه هر فرد دیگری نیز قادر هست راه انجام آن عمل را آموزش ببیند طرز فکر و برخورد یک فرد موفق مدلبرداری نمایید و به منظور رسیدن به ماموریت منحصر به فردی که در زندگی دارید از آن استفاده نمایید.
اهمیتی ندارد چند مرتبه سعی می نمایید تا با کامپیوتر کاری را انجام بدهید، اگر نرم افزار مورد نظر را نداشته باشد نمی تواند کاری را که مورد نظرتان میباشد انجام دهد. در صورتی هم که بتواند انجام دهد شما میبایستی تک به تک فرمان های مورد نیاز را به منظور این امر به کامپیوتر بدهید. ذهن شخص بسیار پیچیده تر از کامپیوتر میباشد و اِن اِل پی مثل یک نرم افزار در خدمت شخص میباشد تا قادر باشد مسیرها و دستورات مورد نیاز را به ذهن خودش بدهد. در صورتی که از راه اِن اِل پی برخوردار شوید احتیاجی نیست سعی و کوشش زیادی بکنید.
با داشتن علم مربوطه به منظور تغییر، این اتفاق برایتان آسان میشود. پایه ی اِن اِل پی این است که قادر هستیم به آسانی ذهن خودمان را تغییر دهیم، ولی این اتفاق فقط با داشتن تفکرات نوین امکان پذیر نمی شود. میبایستی راه اندیشیدن مان را نیز تغییر دهیم.
نویسنده و تهیه کننده هاجر وطنی
دیدگاهتان را بنویسید