یک زن و شوهر واقعی باشیم

یک زن و شوهر واقعی باشیم
#مقالات
از زمانیکه صیغه عقد، جاری می شود و شما بله را می گویید، باید خود را آماده کنید تا #رابطه خود و همسرتان را به شکلی منطقی پیش ببرید.
منطقی یعنی این که هر کدام از شما ابتدا جایگاه خود را بشناسید و در جایگاه خود قرار بگیرید.
نه دوست هم باشید، نه هم خانه. نه شبیه خواهر و برادرها با هم صحبت کنید و نه شبیه مادر و پسر یا پدر و دختر.
حتی باید حواستان جمع باشد که یک وقت زن، جای مرد قرار نگیرد و تبدیل به مرکز ثقل و نان آور و سیاست گزار زندگی نشود و برعکس، مرد نقش های زنان را نپذیرد.
تنها در این صورت است که می توانید تبدیل به یک زن و شوهر واقعی شوید و این چیزی است که باید از همان دوران نامزدی و عقد برایش برنامه ریزی کنید.
یکی از بزرگترین خطراتی که شکل گیری این رابطه را تهدید می کند ، قرار گرفتن زن در جایگاه مادر است.
علاقه زیاد در ابتدای نامزدی و عقد باعث می شود تا شما مدام در کنار همسرتان باشید و از یکدیگر حمایت و مراقبت کنید.
این مساله با توجه به این که زنان به طور ذاتی غریزه مراقبت کنندگی دارند باعث می شود که گاهی نامزد یا همسرشان را مانند یک کودک دیده و در جایگاه مادر او قرار بگیرند.
زمانی احتمال وقوع چنین رفتاری بیشتر می شود که در دوران کودکی خود شاهد چنین رفتاری از سوی مادرشان نسبت به پدرشان بوده اند.
در این حال، دختر فکر می کند برای اینکه علاقه اش را به همسرش نشان دهد، باید کارهایی را که مادرش انجام می داد را تکرار کند.
بیشتر مردان نیز در ابتدا از اینکه همسرشان برای آنها مادری کنند استقبال می کنند، چون مجبور نیستند خیلی از #مسئولیت های فردی را بپذیرند.
اما به کارگیری این شیوه در بلندمدت، به خصوص وقتی شما زندگی تان را زیر یک سقف شروع کنید، باعث به وجود آمدن مشکلات #زناشویی می شود که از مهم ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1- احساس رنجش شوهر از زن به خاطر اهمیت ندادن به استقلال او و واکنش به این وضعیت؛
2- کاهش حس ارزشمندی و #اعتماد _به_ نفس همسر؛
3- کاهش #جذابیت_ جنسی زن برای شوهر، زیرا رفتارهای همسرش او را به یاد مادرش می اندازد.
عزیزان، زمان تغییر است!
اگر شما نیز برخی از رفتارهای ذکر شده را در خود می بینید ، بهتر است هر چه زودتر دست به کار شوید و با تغییر رفتارهای خود، از عواقب ناخوشایند آن در امان بمانید.
راهکارهای زیر می توانند در این راه به شما کمک کنند:
1- تصورتان را از یک زن ایده آل اصلاح کنید.
همسر نمونه کسی نیست که تمام مسئولیت های زندگی را به دوش بکشد، مدام مراقب همسرش باشد، اشتباهات او را اصلاح کند و حتی به جای او فکر کند. #همسر _ایده آل زنی است که مهربان، جذاب، همسو و دوست همسرش باشد و در مواقع لازم از او حمایت کند اما نه آنقدر که همسرش زیر چتر حمایتی او گم شود.
2- رفتار خود را بازنگری کنید.
یک هفته خود را زیر نظر بگیرید. اگر تعداد رفتارهای مادرانه تان زیاد است، یک یا دو مورد از رفتارهایی را که بیشتر از شما سر می زند، انتخاب کرده و روی تغییر آنها تمرکز کنید.
کم کم همه آنها را پوشش دهید.
3- سرزنش نکنید و غر نزنید.
اوایل آشنایی و نامزدی، زیاد پیش می آید که به خاطر تجربه کم دچار اشتباه شوید. یادتان باشد همسر شما فردی بالغ است، بهتر است مسئولیت کارهایش را به خودش بسپارید و او را به خاطر خطاهایش سرزنش نکنید.
زیادی مراقبش نباشید. یک مرد 25ساله که از هوش متوسط برخوردار است، حتماً می داند که در هوای سرد باید لباس گرم بپوشد و بالعکس.
اگر هم همسرتان یک بار لباس مناسب نپوشد، تنها اتفاق بدی که ممکن است رخ دهد این است که مریض می شود، اما در عوض از این به بعد بیشتر به طرز لباس پوشیدنش دقت خواهد کرد.
4- به فعالیت مورد علاقه تان بپردازید.
اگر همیشه دوست داشتید که نقاشی را به صورت حرفه ای دنبال کنید و هیچ وقت فرصت آن پیش نیامد، الان #بهترین_فرصت است. این کار چند نتیجه دارد.
اول، موجب بالا رفتن #عزت _نفس شما می شود دوم، همسرتان یاد می گیرد به خواسته های شما اهمیت دهد و احترام بگذارد و سوم، زمان کمتری برای انجام کارهای همسرتان در اختیار دارید و فرصتی برای مادری کردن برای او نخواهید داشت.
نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید
دیدگاهتان را بنویسید