بایدها و نبایدها بعد از خیانت شوهر
بایدها و نبایدها بعد از خیانت شوهر
#مقالات
مواجه شدن با #خیانت همسر می تواند بسیار آزار دهنده باشد.
نخست سعی کنید متوجه شوید چه کاری به نفع شما و چه کاری به ضرر شما خواهد بود. گاهی اوقات زوج ها می توانند با مشکلات ناشی از خیانت کنار آمده و رابطه ی خود را مانند قبل و یا حتی بهتر، بازسازی کنند.
ولی بسیاری از اوقات نیز کنار امدن با این موضوع غیر ممکن است.
مهم نیست که وضعیت را چگونه می بینید، همزمان با بررسی راه های پیش روی خود سعی کنید با خودتان #مهربان باشید ولی از احساس ترحم در قبال خود بپرهیزید.
پس از آنکه متوجه خیانت همسر خود می شوید، باید چکار کنید؟
و چه کاری نباید انجام دهید؟
این مقاله به ما گام های موثری را بعد از خیانت همسر پیشنهاد می دهد:
زمانی که متوجه روابط پنهان همسر خود می شوید، وحشت، سردرگمی، رنج روحی و جسمی تمام وجود شما را فرا می گیرد و شما را در وضعیتی تاریک و مبهم قرار می دهد. زندگی شما به شدت دستخوش تغییر می شود.
مهم نیست چقدر همسر خیانت کار شما ابراز پشیمانی کند، شما قانع نشده و بی اعتمادی بر تمام وجود شما و رابطه تان سایه افکنده است.
در اینجا راه هایی برای برخورد با خیانت شوهرتان مطرح شده است:
- شما ممکن است بخواهید بلافاصله از طریق شبکه های اجتماعی، تلفن، یا ایمیل تمامی افرادی که می شناسید را از کاری که او با شما انجام داده است مطلع کنید. نفس عمیقی بکشید. با استدلال و براساس منطق رفتار کنید و از کارهای عجولانه و بدون فکر خود داری کنید.
- شاید غیر ممکن به نظر برسد اما واقعا ممکن است بتوانید مشکلات رابطه ی خود را حل کنید. با گذشت زمان ممکن است احساس کنید که می توانید او را ببخشید.
پس لطفا به هر کسی چیزی نگویید.
- این مسئله را تنها با افرادی که مورد #اعتماد شما هستند مطرح کنید. پشتیبانی عاطفی، صرف نظر از اینکه رابطه ی شما نجات خواهد یافت یا خیر، برای تسلا و تسکین درد شما لازم است.
- پس از آنکه وضعیت خود را با تعداد اندکی از دوستان مورد اعتماد خود در میان گذاشتید، ممکن است تصمیم بگیرید تا این موضوع را به همه بگویید. در چنین وضعیتی حتی اگر این کار را انجام دهید و این خبر بد در مورد همسرتان را در اختیار همه بگذارید، تصمیم شما دیگر عجولانه نیست و با فکر کافی انجام گرفته است. این مسئله نشان دهنده ی توانایی شما برای اتخاذ تصمیمات قاطع و دقیق و همچنین توانایی شما برای خویشتن داری و کنترل رفتارهای خود حتی در موقعیت های دشوار است.
- بلافاصله تصمیم به ترک خانه و اسباب کشی نگیرید. اگر نمی توانید با او زیر یک سقف باشید، ابتدا برنامه ی کوتاه مدتی برای ترک آن خانه بگیرید تا زمانی برای بدست آوردن ثبات از دست رفته خود داشته باشید.
- انتقام جویی به بهبود شرایط کمک نخواهد کرد. اینکه بخواهید حرف های تند و آزار دهنده ای به او بزنید، کاملا قابل درک است، اما این اقدامات ویرانگر می توانند هرگونه شانس بازسازی اعتماد و #امنیت_عاطفی میان شما را حتی کمرنگ تر سازند.
- تعقیب فردی که با همسر شما رابطه داشته است یا ارسال مطالبی ناخوش آیند از او در شبکه های مجازی ممکن است اندکی خشنودی موقتی را برای شما در پی داشته باشد، ولی در درازمدت هیچ حاصلی نخواهد داشت. انرژی خود را برای این امور بیهوده مصرف نکنید.
- اگر دارای فرزند هستید، بیاد داشته باشید، مسئولیت حمایت از آنها با شماست. زمانی که حرف های بدی در مورد پدر یا مادر او می زنید، آنها رنج خواهند برد. شما سعی دارید فردی که موجب جریحه دار شدن احساست شما شده است را رنج دهید، اما ممکن است در پایان متوجه شوید که همزمان موجب رنج کودکان خود نیز شده اید، و آنها مستحق آن نیستند.
دیدگاهتان را بنویسید